Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Którego za 4800

Drums

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam oriannę, super tarcza, umożliwiająca przeżycie np. z ignitem na plecach, q używane jako ward, w pomagające w ucieczce oraz huge ulti, które przerzuca wszystkimi w zasięgu, jeżeli złapiemy tak wszystkich w tf, to są na jakieś1/2 sec "zestunowani" co pozwoli naszej drużynie na full combo. No i do tego Q+W ma nieziemski dmg.

W 100% polecam oriannę :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Orianna dobra, lecz trudna, Swain o wiele łatwiejszy. Najlepiej te obie postacie zakupić, na midzie wymiatają

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

A ja na mida polecę Galio - Dobra kontra na każdego AP carry dzięki pasywowi ( składasz Zabójczy Graal Athene, Merki, Berło Otchłani, Rylai i przeciwnicy pod AP prawie nic Ci nie robią a przy tym zadajesz spory DMG :) Dobry jest jeszcze niedoceniany Trundle - dobry pusher, offtank, ładny system ucieczki (slow wszystkich i prześpieszenie sojuszników) . Bierz co chcesz, jak dla mnie za 4800 tylko Swain się nie podoba :D

Opublikowano

Polecę Orianne. Zawsze odechciewa mi sie grac jak ją widze na midzie.

+Tarcza

+Dobry harras

+Ulti,ktore przyciaga

-Ciezko ogarnąc

?Pozdrawiam TenTyp.

Opublikowano

Swain

+ wymiata na mid

+ dobry na 1 vs 1 i przeciw gangom

+ ulti bardzo przydaje sie przy walkach 1 vs 1

+/- styl ucieczki jedynie moze na skilu zatrzymac wroga

- nie znalazlem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...